Job offer

Vacature Meubel Schade Hersteller

SchadeZorg Europa BV, herstelt hoofdzakelijk ter plekke thuis bij klanten opstal- en inboedelschade.  In opdracht van verzekeraars en bedrijfsleven herstellen wij zelfs in geheel Europa schades bij onze klanten thuis.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een meubelreparateur die door ons wordt opgeleid om stoot en kras schades aan moderne en antieke meubelen te herstellen en daarna verder als allrounder kan werken die later zelfstandig diverse types schades kan herstellen.

De werkzaamheden als meubelreparateur waarvoor je door ons word opgeleid, zijn in Nederland, maar ook daarbuiten zoals: (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, België, Hongarije, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg enz.) Je reist veel regelmatig met vervoer en in de vliegtuig. Buiten Nederland werk je altijd minimaal met twee personen, nooit alleen. Je overnacht in goede hotels, waarbij wij natuurlijk het avondeten en ontbijt voor onze rekening nemen. De werkzaamheden buiten Nederland worden gemiddeld 1x per week, per maand gepland in overleg.

De voertaal is voornamelijk Engels in het buitenland, maar als je uiteraard meerdere talen kan spreken is dit prettig. Wij werken 40 uur van maandag tot vrijdag. In Nederland reis je vanuit huis zelfstandig naar de klant.

Antique Tafel schade herstel

De Opleiding

Wij werken voor verzekeringsmaatschappijen waarvan hun klanten schades hebben, maar ook voor bedrijven in- en buiten Nederland. Deze schades aan moderne en antieke meubelen leren wij je te herstellen en hiervoor moet je eigenschappen hebben als geduld, nauwkeurigheid, klantbewust, goede communicatie vaardigheden en creativiteit.

Kleurenkennis, hoogglans, mat of zijde glans, houtnerven- noesten tekenen, welke materiaal vul je een piano schade op of antieke kast met een scheur. Wij zorgen dat klanten vaak verbaasd zijn van het resultaat. De opleiding duur hangt af van jouw rugzak (bagage) en duurt 6 tot 12 maanden.

De salaris en opleiding;

Wat krijg je van ons mee; Een bestelauto met materialen die geschikt zijn voor het werk waarvoor wij je opleiden, een mobiele telefoon, een notebook om je werkbonnen op te halen (klanten tekenen digitaal) een tankpas en creditcard.  Wij bieden 24 vakantiedagen en een salaris marktconform welke ook afhankelijk is wat je al mee brengt qua kennis.

Wij nodigen je uit te solliciteren en als we denken dat jij een geschikte kandidaat bent, nodigen we je uit om eerst in de keuken te komen kijken. Want in de praktijk zie je veel meer dan je denkt. Wij zijn zeer betrokken bij het personeel en noemen ons een mensen- mens bedrijf. Stuur je CV naar mail@damagecare.com T.a.v. Van de heer F. R. Muntslag.